Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2012

Οι καλύτερες εκπαιδευτικές σελίδες για τους μαθητές

Λοιπόν, σ'αυτό το άρθρο σκοπεύω να παρουσιάσω τις καλύτερες εκπαιδευτικές σελίδες που βοηθούν τους μαθητές να προετοιμαστούν για τις Πανελλαδικές αλλά και γενικότερα για την πορεία τους στο Λύκειο με ασκήσεις και γενικότερα εκπαιδευτικό υλικό ή εκπαιδευτικά νέα! 

1. Homo panellinius: Η σελίδα αυτή τα έχει λίγο πολύ όλα! Στο homopanellinius.com μπορείτε να βρείτε δωρεάν ασκήσεις, σημειώσεις θεωρίας και βιντεομαθήματα για όλες τις τάξεις και τα περισσότερα μαθήματα του Λυκείου. Μπορείτε να βρείτε πληροφορίες, εκπαιδευτικές εφαρμογές και νέα για τις Πανελλαδικές αλλά και γενικότερα για την εκπαίδευση. Μπορείτε να βρείτε γενικότερα ό,τι ψάχνετε αν είστε μαθητής! 


2. Atopo.gr: H σελίδα αυτή είναι για του Τεχνολογοθετικούς! Έχει ασκήσεις μαθηματικών σε όλα τα κεφάλαια και για όλες τις τάξεις. Δυστυχώς έχει σταματήσει να ανανεώνεται. 

3. ischool: To ischool είναι φόρουμ. Μαθητές από όλη την Ελλάδα συζητούν τις απορίες τους, προτείνουν βιβλία, τρόπους μελέτης κτλ. Πολλές φορές μάλιστα μπαίνουν και φοιτητές και ανοίγουν συζητήσεις σχετικά με τις σχολές, τις προοπτικές κτλ! 

Αυτά προς το παρόν, αν βρούμε κάτι άλλο θα το αναρτήσουμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου